-
Výroba jablečného moštuV našem renovovaném prostoru je možné si vlastními silami vyrobit na našich nástrojích lahodný jablečný mošt. Případně je možné si nechat mošt vyrobit našim personálem.
-
Podpůrné prostředky pro optimální kvašeníPro usnadnění kvašení tvrdších druhů ovoce pomůže v rozkladu Enzym z naší nabídky, pro kvašení za nižších teplot než 15°C prodáváme chladnomilné kvasinky, které kvasí i při 8°C.
-
Příprava kvasuNašimi nástroji připravíme kvas pro ideální kvašení. Na fotografii je vyobrazena konzistence správně připraveného kvasu.
-
Naše nová přípravna kvasu / příjem kvasu k páleníV tomto prostoru vybaveném umyvadlem s teplou vodou, vývěvou pro čerpání kvasů, krouhačkou ovoce a dalšími nástroji připravenými pro přípravu i Vašeho ovoce